Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Test: BibelTid er en ny og spændende måde at læse i Bibelen på

25-årige Peter Møller Knudsen har afprøvet BibelTid, og han er meget positiv!

Test: BibelTid er en ny og spændende måde at læse i Bibelen på

Peter Møller Knudsen læser til el-installatør, og han har fået lov at smug-kigge på BibelTid.

“BibelTid er et rigtig godt initiativ, fordi det giver en Bibelen i lommen – lige meget, om du er på ferie eller om du sidder i bussen eller på værelset. Du har altid mulighed for at sætte dig ned og læse i Bibelen.Der er nogle rigtig gode kommunikationsmuligheder i BibelTid, der gør, at man kan hjælpe hinanden til daglig bibellæsning. Det sociale i appen giver mulighed for positive diskussioner, hvor man kan skrive om, hvad man hver i sær har fået ud af det man har læst”.

Vil du anbefale den til andre?
“Ja, helt sikkert! BibelTid er en ny og spændende måde at læse i Bibelen. Det, at BibelTid ikke bare indeholder tunge bibelfortolkninger, men også har mere eksistentielle temaer, der dækker over livets og hverdagens udfordringer og glæder, gør at alle kan være med – man behøver ikke gå op i nørklede bibelforklaringer for at læse i BibelTid.

Det er også et stort plus, at appen er gratis – så er det ikke noget problem, hvis man kører med et stramt budget. Hvis man ikke har så stramt et budget, kan man jo alligevel få lov til at give lidt til et godt projekt”.

Hvilken forskel tror du at BibelTid kommer til at gøre for din og andres bibellæsning?
“Mit håb er, at folk får læst mere i Bibelen, fordi de altid har den med sig. Det hjælper også, at man kan hjælpe hinanden med at huske at få læst. Jeg håber det bliver en fast kotume for folk, at få læst i Bibelen.
Jeg tror også det kommer til at gøre en forskel for bibellæsningen, at man i app’en kan skrive med sine venner om, hvad de synes var godt eller udfordrende ved den tekst man har læst”.

Hermed er opfordringen givet videre!
Download BibelTid i Appstore og Google Play