Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Trosstyrkende at læse med nykristne

Den åbne bibelstudiegruppe i Videbæk er med til at styrke Hanne Esmarchs tro

Trosstyrkende at læse med nykristne

Hanne Esmarch er leder for en åben bibelstudiegruppe i Videbæk, og selv om hun er erfaren bibellæser, er det bestemt også trosstyrkende for hende, at være med i gruppen: ”I følgeskab med nykristne, som de selv kalder sig, bliver jeg ganske enkelt fornyet og styrket i troen. Deltagerne stiller anderledes og nysgerrige spørgsmål, og det er meget opløftende. De lærer mig noget om, hvordan det kan være at være nykristen og ikke have så stort kendskab til tro. Det er meget berigende at følges med disse mennesker, og er med til at holde mig åndeligt i live”.

Svære spørgsmål

”Der kan være spørgsmål, som er svære at svare på” siger Hanne, ”men så er det befriende, at jeg kan sige, at jeg heller ikke forstår det hele og aldrig kommer til at forstå det til bunds. Ergo er vi i samme båd. For mig er det væsentligt også selv at vise ”ridser i lakken”. Det hjælper mig også til ikke at falde i søvn i et kulturspor”.

Læs mere om at lave en åben bibelstudiegruppe her.