Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Undersøgelse om bibelbrug blandt bibeltro

11 organisationer ønsker at finde ud af, hvordan kristne læser i Bibelen

Undersøgelse om bibelbrug blandt bibeltro

“Hvordan kan vi hjælpe dig til at bruge Bibelen og få lettere ved at omsætte det til dit liv?”
Det er grundlæggende hvad 11 organisationer ønsker at finde ud af, med den spørgeskemaundersøgelse, som lanceres d.19. maj, og løber til d.31. juli 2016.

”Formålet er ikke om at tjekke, om man læser nok! Vi foretager undersøgelsen blandt kristne, som er tilknyttet menigheder og organisationer, hvor tillid til Bibelen er i højsædet. Det vil sige at udgangspunktet for langt de fleste af disse mennesker er, at de ønsker at lytte til Gud gennem Bibelens ord. Men det betyder ikke nødvendigvis, at de læser så meget i Bibelen” siger Lasse Holmgaard Iversen fra Bibellæser-Ringen, som er projektleder på undersøgelsen. ”Den viden vi får samlet sammen, vil blive brugt til at udvikle nye ressourcer, som skal hjælpe os alle til at Bibelen bliver brugt, forstået og omsat til levet liv”.

Læs mere om undersøgelsen på bibelbrug.dk.
Eller gå direkte videre til spørgeskemaerne her, ved at klikke på den aldersgruppe, som du tilhører:

13 – 17 år

18 år og opefter

Målet er at få mindst 1000 besvarelser fra personer på 13 år og opefter.

Bag undersøgelsen står organisationer, som ønsker at opmuntre til og understøtte personlig bibellæsning: Evangelisk Luthersk Mission, Indre Mission og Indre Missions Unge, Luthersk Mission og Luthersk Missions Børn og Unge, FrikirkeNet, Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, Kristeligt Forbund for Studerende, Evangelisk Luthersk Netværk, Ordet & Israel og Bibellæser-Ringen