Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Velkommen til Bibellæser-Ringens nye hjemmeside!

Vi har fået ny hjemmeside, så nu bliver det endnu lettere at få inspiration til sin bibellæsning!

Velkommen til Bibellæser-Ringens nye hjemmeside!

Et nyt blr.dk – det er hvad du kigger på nu. Og vi er glade for at kunne byde dig velkommen i vore nye omgivelser! Der er masser at kigge på. F.eks. vores nye ressource-side, hvor du finder gratis artikler, bibellæser-tips, baggrundsviden om Bibelen osv. Her vil der løbende komme nyt til – og du har mulighed for at komme med forslag til, hvad vi skal lægge ind her.Du kan også stille et spørgsmål i Spørg om Bibelen, og slut af med at se vores tilbud i Netbutikken.

Hjemmesiden er det seneste skud på stammen i en visuel fornyelse, som BLR har været i gang med hen over foråret. ”Fornyelsen sker fordi vi ønsker at vi at vores hovedsag: bibellæsning, kommer til at stå skarpere i folks bevidsthed. Bibelen er relevant, og dens ord er levende, så hvis vi som organisation signalerer noget andet, står vi i vejen for vores formål” siger landsleder Lasse Holmgaard Iversen, som håber på en positiv modtagelse af fornyelserne.

Firmaet Flow2 har stået for al programmering og udvikling af siden. Om samarbejdet med dem siger Lasse: “De er eksperter i at lytte sig ind til, hvad det er vi som organisation gerne vil, og derefter omsætte det til praksis i form af en hjemmeside. Desuden har deres kendskab til hvordan en kirkelig organisation som BLR og vores bagland fungerer, gjort det let for dem at ramme vores behov”.

Den nye visuelle identitet, som også er blevet brugt på flere af vores udgivelser, tager udgangspunkt i den stiliserede olielampe, som har været BLRs logo siden opstarten i 1966, og som man deler med de andre organisationer i det internationale bibellæser-arbejde Scripture Union. Det er grafisk designer Ditte Munk-Osmundsen, der står bag den nye visuelle profil. Om opgaven hun fik, siger hun: ”Jeg har kendt til Bibellæser-Ringen i mange år og synes at arbejdet er vigtigt. Derfor var jeg glad for at få mulighed for at være med til at opdatere og understrege organisationens udtryk. Målet var et design, som er tidssvarende uden at blive for ”smart”. Og så ønskede vi at skabe tydelighed, så der ikke er noget, der forstyrrer det centrale, nemlig indholdet”.